عکس جنازه رییس باند دزدان بعد اصابت گلوله پلیس + عکس 3 همدستش در بیمارستان
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ محمود حافظی رئیس پلیس آگاهی استان فارس اظهار داشت: در پی گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت یک باند سارقان حرفه‌ای منازل در شیراز که اقدام به سرقت طلاجات و وجوه نقد از منازل مردم می‌کردند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی فارس با اقدامات فنی و اطلاعاتی شبانه‌روزی، محل تردد سارقان را در محور قم – تهران شناسایی کردند. با توجه به ورود سارقان به حوزه استحفاظی استان قم، بلافاصله هماهنگی‌های لازم با پلیس آگاهی آن استان انجام شد و طرح دستگیری اعضای باند به مرحله اجرا درآمد.

رئیس پلیس آگاهی فارس ادامه داد: مأموران پلیس آگاهی قم با مشاهده خودروی سارقان دستور ایست صادر کردند، اما متهمان بدون توجه به اخطارها اقدام به فرار کردند. در نهایت، طی تعقیب و گریز پلیسی، سرکرده باند هدف گلوله مأموران قرار گرفت و کشته شد. همچنین 3 نفر دیگر از اعضای باند مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

طلای مسروقه

سرهنگ حافظی با اشاره به توقیف یک دستگاه خودروی دنا متعلق به متهمان و کشف مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه از جمله طلاجات، تصریح کرد: اعضای این باند دارای سوابق متعدد بوده و با استفاده از پلاک‌های جعلی از منازل شهروندان شیراز سرقت می‌کردند.

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری مأموران پلیس آگاهی استان قم در این عملیات، تأکید کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و مأموران انتظامی با قاطعیت و در چارچوب قانون با مخلان نظم و امنیت عمومی برخورد خواهند کرد.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی