ناگفته‌های زندگی متهم به قتل الهه حسین‌نژاد از زبان برادرش

به گزارش رکنا، برادر متهم به قتل الهه حسین‌نژاد که برای جلب رضایت خانواده حسین‌نژاد امروز به پشت در دادگاه آمده بود، درباره زندگی برادرش صحبت کرد.

به گزارش اعتمادآنلاین، این مرد که  همراه خانواده‌اش  به دادگاه آمده است، گفت: «بهمن از من ۱۰ سال کوچک‌تر است. من معلولیت دارم و برادر دیگرم هم معلولیت دارد. من به همراه دو خواهر و مادرم از شهرستان آمده‌ایم تا بتوانیم خانواده الهه را ببینیم.»

او گفت: «وضعیت خانواده من بسیار وخیم است. ما در شرایط بسیار بدی هستیم و اصلاً نمی توانیم هضم کنیم که بهمن چنین کاری کرده است. ما آمده‌ایم خانواده الهه را ببینیم، شاید به مادرم که ۸۰ ساله است، رحم کنند و ببخشند. من واقعاً به آنها حق می‌دهم. دختر جوان‌شان کشته شده است. ما درک می‌کنیم که آنها داغدار هستند. به همین دلیل هم مقابل خانه‌شان نرفتیم تا داغ دل‌شان تازه نشود.»

او ادامه داد: «ای کاش خانواده الهه به جوانی برادرم، به مادر ۸۰ ساله‌ام و به من و برادر دیگرم که معلویت داریم رحم کنند و ببخشند.»

او درباره اینکه چرا برادرش سابقه‌دار است گفت: «ما با عموی‌مان بر سر زمین ارثیه‌ای اختلاف داشتیم و به همین خاطر هم عمویم از من و بهمن و برادران دیگرم شکایت کرده بود و محکومیت بهمن به همین دلیل بود. من واقعاً نمی‌دانم بهمن چرا چنین کاری کرده است.»

این مرد گفت: «ما مقابل در دادگاه آمدیم، مادرم خودش را مقابل پای مادر الهه به زمین کوبید و درخواست کرد که به خاطر سن و سال او گذشت کند. باز هم التماس می‌کنیم و هر قدر لازم باشد از آنها درخواست می‌کنیم.»

لازم به ذکر است صبح امروز، جلسه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در شعبه یک دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی جواهری و دو مستشار دیگر برگزار شد و متهم دفاعیات خود را مطرح کرد.

  • فیلم / بررسی Vivo X200 Ultra تجربه دوربین حرفه ای در گوشی

اخبار تاپ حوادث

وبگردی