قتل مهدیه پرستاران در آرایشگاه زنانه ! /  مهدیه معشوقه پنهان شوهر زن آدمکش در آمل بود ! + عکس

به گزارش اختصاصی رکنا، روز پنجشنبه 11 اردیبهشت‌ ماه، جنایت هولناک در یکی از سالن‌های زیبایی شهرستان آمل رخ داد. جایی که زن جوانی به نام مهدیه پرستاران در محل کار خود هدف حمله مرگبار قرار گرفت و جان باخت.

با اعلام خبر وقوع قتل، بلافاصله ماموران انتظامی و پلیس آگاهی به محل حادثه اعزام شدند. بررسی‌ های اولیه و بازبینی دوربین‌ های مداربسته اطراف نشان داد که مقتول توسط زن دیگری با ضربه چاقو هدف قرار گرفته و به قتل رسیده است. با مشخص شدن این موضوع، تحقیقات سریع پلیس برای شناسایی و دستگیری عامل این جنایت آغاز شد.

در ادامه مشخص شد که انگیزه این قتل ، روابط تازه شکل گرفته میان مقتول و شوهر قاتل بوده است. با فاش شدن این رابطه، همسر مرد جوان که از موضوع مطلع شده بود، با شناسایی محل کار مهدیه پرستاران، برای انتقام‌ گیری به سالن زیبایی مراجعه کرده است. زن جوان با ورود به سالن و مواجهه با مقتول، او را با ضربه‌ ای مرگبار هدف قرار داده و سپس از صحنه متواری می‌شود. پس از شناسایی هویت قاتل، مأموران پلیس شوهرش را بازداشت کرده و تحت بازجویی قرار دادند. وی در ابتدا اظهار بی‌اطلاعی کرده اما در ادامه با نیروهای پلیس برای شناسایی مخفیگاه همسرش همکاری کرد.

در نهایت، با همکاری همسر قاتل و تلاش مأموران انتظامی و اطلاعاتی، زن قاتل در کمتر از 12 ساعت از زمان قتل، در یکی از مناطق جنگلی و کوهستانی در استان همجوار آمل دستگیر شد.

پرونده این حادثه اکنون تحت رسیدگی مراجع قضایی و انتظامی قرار دارد و تحقیقات تکمیلی در خصوص جزئیات دقیق‌ تر ماجرا ادامه دارد.

  • حضور نصرالله رداش و رضا عطاران در یک دورهمی دوستانه + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی