معرفی بوشهر؛ مقصد جدید وینگر سابق استقلال

بوشهر، مقصد جدید وینگر سابق استقلال

باشگاه شاهین بندرعامری که پس از صعود از لیگ دسته دوم به رقابت‌های لیگ آزادگان راه یافته، با همکاری دوباره رضا ربیعی به عنوان سرمربی برای تشکیل تیمی آماده تلاش می‌کند. این تیم هدف اولیه خود را تثبیت جایگاه در لیگ یک قرار داده و در صورت فراهم شدن شرایط مطلوب، به برنامه‌های بلندمدت‌تر برای این فصل می‌اندیشد.


اولین خرید باشگاه شاهین بندرعامری

حسین حیدری یکی از گزینه‌های اصلی باشگاه بوشهری برای جذب در فصل جاری بوده است. این بازیکن که پیش‌تر در تیم‌های شهرداری نوشهر و هوادار تهران با رضا ربیعی همکاری داشته، به احتمال زیاد بار دیگر زیر نظر این مربی کار خواهد کرد، مگر اینکه تغییر غیرمنتظره‌ای رخ دهد.

2512711

مسیر حرفه‌ای حسین حیدری

حسین حیدری که در پست وینگر بازی می‌کند، فوتبال حرفه‌ای خود را از باشگاه استقلال تهران آغاز کرده است. او در دوران مربیگری علیرضا منصوریان و وینفر شفر از اعضای تیم آبی‌پوشان بود. حیدری پس از حضور در استقلال، سابقه بازی در تیم‌های پیکان، چوکا تالش، شهرداری نوشهر و هوادار تهران را نیز در کارنامه خود دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1238155
  • فیلم/ وقتی آواز اصفهانی روی صحنه «صداتو» ترکاند/ واکنش جالب داورها به یک اجرای خاص