اسرائیل از ایران به فیفا شکایت کرد
تبلیغات

به گزارش رکنا به نقل عصر ایران ، اسرائیل به حضور تیم ملی ایران با سنجاق سینه هایی در یادبود کودکان میناب در بازی های جام جهانی اعتراض و شکایت کرد.

روزنامه عبری اسرائیل هیوم در گزارشی با اعلام این خبر نوشت:  سیمون دیویدسون، نایب‌رئیس کنست اسرائیل و رئیس کمیته فرعی ورزش، در پیامی رسمی به اینفانتینو، رئیس فیفا، به حضور بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران با سنجاق‌سینه‌هایی با پیام‌های سیاسی، اعتراض کرده است.

این روزنامه مدعی شد که او در نامه خود نسبت به «ورود روایت‌های سیاسی به مهم‌ترین رویداد ورزشی جهان» ابراز نگرانی کرد.

روی این سنجاق‌ها عبارت «#۱۶۸» نقش بسته که نشان‌دهنده تعداد کودکانی است که در حمله آمریکا به مدرسه ای در شهر میناب کشته شده و به شهادت رسیدند. 

رئیس کمیته فرعی ورزش اسرائیل در نامه خود به رئیس فیفا مدعی شد که «گزارش‌های اخیر درباره نمایش علنی نمادها و پیام‌های مربوط به وقایع سیاسی از سوی تیم ملی ایران، این نگرانی را ایجاد می‌کند که روایت‌های سیاسی به مهم‌ترین رقابت ورزشی جهان تزریق شود.»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات