ضعف نظارت برمعادن جان کارگران را می گیرد/ پیمانکاران کارگران را استثمار می کنند
تبلیغات

به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا ، محمد معتمدی‌زاده، درباره حادثه اخیر در کارگاه ۳۲۵ افق پنج معدن زغال‌سنگ پابدانای جنوبی کوهبنان که به جان باختن یکی از کارگران منجر شد، گفت مشکل اصلی این حوادث،ضعف نظارت بر معادن و پیمانکاران است.

نماینده مردم سیرجان  در مجلس توضیح داد: در بسیاری از معادن، کارفرما، کار را به پیمانکاران واگذار می‌کنند و پیمانکاران نیز کار را به صورت حجمی انجام می‌دهند. دیگر هیچ نظارتی بر خطوط پیمانکاری وجود ندارد و این شرایط موجب استثمار کارگران می‌شود. کارگران هیچ پناهی ندارند و مسئولان نیز کمترین اقدام برای ایمنی و سلامت آنان انجام نمی‌دهند.

وی افزود: کارفرما نظارت کافی بر پیمانکار ندارد. از مسائل ایمنی و تجهیزات مانند دستکش و لباس ایمنی گرفته تا رعایت استانداردهای HSE، همه نادیده گرفته می‌شود. بهداشت و ایمنی محیط کار رعایت نمی‌شود، به خصوص در معادن زیرزمینی زغال‌سنگ که خطرات بسیار بیشتری دارند.

معتمدی‌زاده با اشاره به سابقه این مشکلات گفت: هر سال شاهد وقوع چنین حوادثی هستیم. سال گذشته نیز گزارش معادن زغال‌سنگ در کرمان و طبس به مجلس ارائه شد و کم‌کاری‌ها و ضعف نظارت‌ها مشخص شد، اما هیچ اقدامی برای رفع این مشکلات صورت نگرفته است.

او در پایان تأکید کرد: مشکل اصلی به حوزه نظارت کار بازمی‌گردد و بدون اقدام جدی و مستمر، جان کارگران همچنان در خطر خواهد بود.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی