سخنگوی وزارت امور خارجه: در بین زخمی هایی که ملاقات کردم، جوان آرایشگر، راننده اسنپ و یک جانباز جنگی را دیدم
رکنا: سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامرسان ایکس نوشت دوشنبه عصر با حضور در بیمارستان شهدای تجریش، از مجروحین انفجار پرتابه دیروز اسرائیل احوالپرسی کردم. پرتابه رژیم متجاوز اسرائیل درست در کنار بیمارستان، در خیابان روبرو، پشت چراغ قرمز، بر سر عابران و خودروها فرود آمده و موجب شهادت ۱۷ نفر و مجروحشدن ۴۶ نفر دیگر شده بود.

به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، اسماعیل بقایی در پیامرسان ایکس نوشت: دوشنبه عصر با حضور در بیمارستان شهدای تجریش، از مجروحین انفجار پرتابه دیروز اسرائیل احوالپرسی کردم. پرتابه رژیم متجاوز اسرائیل درست در کنار بیمارستان، در خیابان روبرو، پشت چراغ قرمز، بر سر عابران و خودروها فرود آمده و موجب شهادت ۱۷ نفر و مجروحشدن ۴۶ نفر دیگر شده بود.
این یعنی یک جنایت جنگی در معنای دقیق کلمه، به دلیل انفجار لوله انتقال آب منطقه و راهافتادن سیلاب، کودک بیگناه سهسالهای غرق شده بود.
در بین شهدا، یک زن باردار، یک نوجوان ۱۶ ساله که کارنامه قبولی امتحان پایانی را گرفته بود، یک کارگر، دو راننده تاکسی و چند شهروند دیگر بودند.
در بین زخمیهایی که ملاقات کردم، یک جانباز جنگ تحمیلی در وضعیت کما قرار داشت، یک جوان آرایشگر منتظر جراحی ریه بود، یک راننده اسنپ همچنان در وضعیت بیهوشی بود و یک پناهجوی افغانستانی که از ناحیه دو دست مجروح شده بود.
تحت تأثیر غیرت و حمیت پزشکان و پرستاران بیمارستان قرار گرفتم که با روی خوش و بیمنت در چنین شرایطی مشغول خدمت بودند.
-
مهدی قربانی: ۲۵ بار از نوید محمدزاده در پشتصحنه «ابد و یک روز» چک خوردم
ارسال نظر