توقیف پژو پارس با 53 میلیون تومان خلافی در اصفهان + عکس

به گزارش رکنا، سرهنگ عبدالرضا میرزایی، رئیس پلیس راه استان اصفهان، در تشریح جزئیات این خبر گفت: تیم گشت پاسگاه پلیس راه کنارگذر شرق استان، هنگام کنترل و نظارت بر تردد خودروها در آزادراه شهید حجازی، یک دستگاه سواری پژو پارس را به دلیل انباشت جرائم رانندگی به مبلغ 53 میلیون تومان شناسایی و توقیف کرد.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی افزود: انباشت جرائم رانندگی نشان‌دهنده بی‌توجهی به قوانین است و رانندگان باید با پرداخت به‌موقع جرائم و رعایت مقررات، از تکرار تخلفات و پیامدهای قانونی آن جلوگیری کنند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان خاطرنشان کرد: برخورد با خودروهای متخلف و دارای سوابق جرائم سنگین، با هدف ارتقای ایمنی تردد و پیشگیری از حوادث رانندگی با جدیت در دستور کار پلیس راه قرار دارد.

میرزایی در پایان از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از تخلفات حادثه‌ساز، در حفظ جان خود و سایر کاربران جاده‌ای کوشا باشند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1264322
  • هم اکنون؛ وقوع سیل و رانش زمین در روستای شیخ علیخان کوهرنگ + فیلم