خودرو تیگارد چینی فقط 6 نمایندگی خدمات پس از فروش در کشور دارد !

به گزارش رکنا، شرکت تازه کار تیگارد موتور برای اولین بار در اسفند ماه سال 1401 از خودرو تیگارد X35 رونمایی کرد و سپس در خرداد ماه سال 1402 پیش فروش دیگری برگزار کرد و بالاخره پاییز امسال طی اطلاعیه ای فروش این خودرو را در سامانه یکپارچه فروش خودرو اعلام کرد.

در حالی قیمت بازار آزاد تیگارد X35 تفاوت چندانی با قیمت کارخانه ندارد که شرکت چینی تیگارد موتور از اسفند ماه 1401 تا به امروز، قیمت این خودرو را با افزایش 200 میلیون تومانی از یک میلیارد و 49 میلیون تومان به یک میلیارد و 250 میلیون تومان رسانده است.

بررسی سایت شرکت چینی تیگارد موتور حاکی از آن است که این شرکت تنها 6 نمایندگی خدمات پس از فروش در کل ایران دارد که 2 نمایندگی آن در تهران و 4 نمایندگی در شهرهای اصفهان، مشهد، بابل و شیراز است.

گفتنی است، از آنجا که محصول جدید شرکت چینی تیگارد موتور و محصولات شرکت های چینی دیگر از روز دوشنبه 13 آذر ماه در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی برای متقاضیانی که اسفند ماه سال گذشته اقدام به ثبت نام کرده بودند، قابل انتخاب است، وضعیت خدمات پس از فروش این خودروها، آن هم در شرایط کمبود و گرانی قطعات، بسیار مبهم است.

شرکت تیگارد موتور ، از شرکت های اقماری است که طی سالیان اخیر برای تولید و مونتاژ خودروهای درجه دو و سه چینی در ایران تاسیس شده و بدون در نظر گرفتن استانداردهای بین المللی در زمینه فروش و خدمات پس از فروش و کیفیت به تعداد محدود و با قیمت غیر معقول مانند اغلب خودروهای چینی مونتاژ داخل اولین محصول خود، تیگارد X35  که در واقع یکی از محصولات شرکت بایک (BAIC) بوده و متولد 2016 است را به عنوان یک کراس اوور ساب کامپکت، در سال 1401 روانه بازار کرد و تا به امروز حدود 1000 دستگاه از این خودرو در طرح‌ های پیش فروش عرضه شده است.

تیگارد موتور، نام برند تجاری شرکت سانیار موتور است که با همکاری شرکت دیار خودرو و شرکت ساینو چین، در سال 1401 شکل گرفت.

این خودرو بعد از حذف بایک X25 از خانواده بایک، تبدیل به کوچکترین کراس‌ اور این شرکت شد. نسل اول این خودرو، با نام Senova X35 عرضه شد اما نسل دومش در 2019 و با نام جدید BEIJING X3 به بازار چین عرضه شد. یعنی همان خودرویی که با نام BAIC X35 در برخی کشورها فروخته می‌ شود، در بازار ایران، با نام تیگارد X35 معرفی شد.

به گزارش رکنا، بازار خودرو در ایران در حال حاضر عملا در حالت رکود به سر می برد و اکثر تولیدات شرکت های مونتاژکار چینی مشتری نداشته و مردم از سویی در انتظار تصویب آیین نامه واردات خودرو دست دوم به سر می برند و از طرفی امیدوار هستند واردات خودرو صفر کیلومتر که مدتی است به صورت لاک پشتی آغاز شده سرعت بیشتری بگیرد تا شاید بتوانند در بازار رقابتی با همان هزینه ای که قرار است برای خودروهای بدون کیفیت و بدون آینده چینی صرف کنند، خودروی با کیفیت اروپایی، کره ای یا ژاپنی بخرند.

کدخبر: 952705 ویرایش خبر
لینک کپی شد
سمیه باغی دبیر: اصغر آزاددل
آیا این خبر مفید بود؟