بالسینی خبر داد؛ اوراق سلف سکه با تضمین بازدهی ۷ درصد از ۱۸ شهریور عرضه می‌شود

به گزارش رکنا، دکتر اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفتگو با رکنا و با اعلام این خبر اظهار کرد: بانک مرکزی در راستای توسعه ابزارهای نوین مالی و فراهم کردن بسترهای متنوع برای سرمایه‌گذاری در بازار طلا، برای نخستین بار اقدام به انتشار «اوراق سلف موازی استاندارد تمام سکه» می‌کند.

وی افزود: این اوراق در تاریخ ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۵ و با سررسید سه‌ماهه عرضه خواهد شد و خریداران می‌توانند در زمان انتشار، اوراق را بر مبنای قیمت کشف‌شده سکه در بازار خریداری کنند.

بالسینی با اشاره به سازوکار تسویه این اوراق گفت: در سررسید سه‌ماهه، دارندگان اوراق مطابق شرایط اعلام‌شده امکان دریافت ارزش سکه را خواهند داشت و برای این ابزار مالی، سازوکاری نیز برای تضمین حداقل بازدهی پیش‌بینی شده است.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: بر اساس این سازوکار، دارنده اوراق در سررسید می‌تواند با استفاده از اختیار فروش، اوراق خود را با قیمتی معادل ۷ درصد بیشتر از قیمت کشف‌شده در روز انتشار به فروش برساند. به این ترتیب، حداقل بازدهی ۷ درصدی نسبت به قیمت مبنای روز انتشار برای دارنده اوراق در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: انتشار این اوراق علاوه بر ایجاد یک ابزار جدید برای سرمایه‌گذاری در بازار طلا، می‌تواند به تعمیق بازارهای مالی، تنوع‌بخشی به ابزارهای سرمایه‌گذاری و مدیریت نقدینگی نیز کمک کند.

بالسینی خاطرنشان کرد: جزئیات مربوط به نحوه عرضه، شرایط معاملاتی و سایر مشخصات «اوراق سلف موازی استاندارد تمام سکه» از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی بانک مرکزی و بورس کالای ایران اعلام خواهد شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1245618
  • مرگ تلخ رییس بانک سپه قائمشهری در تفریحات آبی