دوباره، حمله سایبری به بانک های کشور! / بانک های ملی ، صادرات و تجارت مختل شد
تبلیغات

به گزارش رکنا، مدیر روابط عمومی شرکت خدمات انفورماتیک گفت:در پی بروز حملات سایبری و ایجاد اختلال در سامانه‌های کارت‌محور بانک‌های «ملی»، «صادرات» و «تجارت»، شرکت خدمات انفورماتیک با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به منظور پیشگیری از دسترسی‌های غیرمجاز و صیانت از داده‌ها و دارایی‌های مشتریان، ارائه تمامی خدمات مبتنی بر کارت در این سه بانک را به صورت موقت متوقف کرده است.

بر این اساس، در حال حاضر امکان استفاده از کارت‌های بانکی، دستگاه‌های خودپرداز (ATM)، پایانه‌های فروشگاهی و نرم‌افزارهای موبایلی متصل به خدمات کارتی این بانک‌ها وجود ندارد.

تیم‌های فنی و متخصصان امنیت سایبری به طور شبانه‌روزی در حال رفع این مشکل هستند تا سامانه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به وضعیت عادی بازگردند.

از شهروندان و مشتریان محترم تقاضا می‌شود ضمن حفظ شکیبایی، اخبار و اطلاعات تکمیلی را صرفاً از طریق درگاه‌های اطلاع‌رسانی رسمی و مراجع ذی‌صلاح پیگیری کنند.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1227662
  • ثابتی : تنگه هرمز را مفت از دست دادیم ! / آقایان نمی بایستی تفاهم نامه را امضا می کردند+ فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات