جوابیه توانیر به باز نشر خبری در رکنا

به گزارش رکنا، شرکت توانیر در پی باز نشر خبری در رکنا جوابیه ای ارسال کرد. لازم به ذکر است که اصل خبر در سایت زومیت منتشر شده است.

در جوابیه توانیر آمده است:

مدیر عامل محترم خبرگزاری رکنا

با سلام و احترام

پیرو انتشار مطلبی با عنوان « بحران انرژی کشور؛ عارف از قطع نشدن برق می‌گوید اما جدول خاموشی چه می‌گوید!؟ » در مورخ 21 فروردین 1404 آن خبرگزاری ، پاسخ شرکت توانیر به شرح ذیل ارسال می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمایید حسب ماده ۲۳ فصل ششم قانون مطبوعات و به منظور آگاهی خوانندگان و تنویر افکار عمومی پاسخ ارسالی در همان بخش با تیتر ذیل انتشار یابد.

اجرای 14 مگاپروژه و 36 بسته مدیریت مصرف برای کاهش تبعات ناشی از ناترازی برق

با توجه به کاهش نزولات جوی و خشکسالی‌های مداوم و از دست دادن بخش قابل توجهی از ظرفیت تولید نیروگاههای برق آبی، گرمای زودرس، رشد و افزایش تقاضای مصرف، هدررفت انرژی در صنایع، قیمت‌گذاری غیرواقعی و عدم رعایت بهینه مصرف، افزایش زیان انباشته، شرکت توانیر و شرکتهای تابعه و توزیع نیروی برق و عدم سرمایه‌گذاری کافی در زیرساختهای تولید برق، به‌ویژه نیروگاههای تجدیدپذیر؛ شاهد شکاف بین تولید و میزان تقاضای مصرف برق هستیم. از این رو با توجه به تجارب خاموشیهای سالهای گذشته، مصوبات شورای عالی امنیت ملی و هیات محترم دولت، تعداد 14 مگاپروژه و 36 بسته مدیریت مصرف در جهت کاهش ناترازی اوج بار سال جاری برنامه‌ریزی و پیاده‌سازی شده تا با استفاده از حداکثر ظرفیتهای موجود در صنعت برق تبعات ناشی از ناترازی برق به حداقل ممکن برسد. بر همین اساس با بسیج پرسنل و امکانات نسبت به اجرای برنامه‌های پیش‌بینی شده و مدیریت بار شبکه اقدامات لازم در حال اجرا بوده به گونه‌ای که ضمن پایداری شبکه سراسری، برق پایدار مشترکین تامین شود.

  • نگاهی به چیدمان منزل شاهانه و مجلل کمند امیر سلیمانی، بازیگر سریال «ناریا» / از مبلمان مدرن و فرش وینتج تا تابلوهای هنری و پرده‌های حریر

وبگردی