بارش‌های شدید در راه ۳ استان؛ هواشناسی هشدار نارنجی صادر کرد

به گزارش رکنا، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی، از تشدید فعالیت سامانه بارشی طی امروز در گلستان، شرق مازندران و ارتفاعات سمنان خبر داد.

بر اساس این هشدار، در این مناطق رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

این شرایط جوی می‌تواند موجب جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، اختلال در تردد و حمل‌ونقل، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی و وقوع صاعقه شود.

همچنین احتمال شکستن درختان فرسوده، سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی وجود دارد.

سازمان هواشناسی از شهروندان خواسته است از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و از سفرهای غیرضروری، فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابه‌جایی عشایر در مناطق تحت تأثیر سامانه بارشی پرهیز کنند.

همچنین دستگاه‌های اجرایی، امدادی، راهداری و شهرداری‌ها به آماده‌باش و پاک‌سازی مسیر آب‌ها، پل‌ها و کانال‌ها توصیه شده‌اند.

 

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1247502
  • قاتل پولدار همه هزینه های تدفین و عزاداری مقتول را پرداخت + گفتگو با عمویی که برادرزاده اش را کشت