معروف خانی: فروش سوسیس و کالباس کاهش یافت؛ قدرت خرید مردم افت کرده است/ کاهش نرخ برق می‌تواند قیمت‌ها را کنترل کند

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، محمدرضا معروف خانی با اشاره به تداوم فعالیت واحدهای صنفی این اتحادیه در دوره جنگ گفت: ارتباط با خدمت‌رسانی به مردم و تأمین مواد غذایی و محصولات گوشتی، از جمله حوزه‌هایی بوده که در این مدت در خط مقدم خدمت‌رسانی قرار داشته و خوشبختانه هیچ‌کدام از واحدهای صنفی ما تعطیل نشدند.

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی (همبرگر، سوسیس و کالباس)  با بیان اینکه مشکلات در تمام مسائل و در تمام جامعه و اصناف وجود داشته است، افزود: صنف ما نیز از این مشکلات بی‌بهره نبوده و افزایش قیمت حامل‌های انرژی، دستمزد و سایر هزینه‌ها بر خدماتی که همکاران ما به مردم ارائه می‌دادند، اثرگذار بوده است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره تعدیل نیرو در واحدهای صنفی این اتحادیه نیز گفت: خیر، تعدیل نیرو نداشتیم. همکاران ما به دلیل اینکه بتوانند محکم بایستند و به فعالیت خود ادامه دهند، نیروهای خود را حفظ کردند. حتی خیلی از واحدها متضرر شدند، اما به واسطه اینکه اهمیت نیروی کار و کارمند خود را می‌دانند، علی‌رغم اینکه ممکن است خود کارفرما از نظر اقتصادی دچار مشکل شده باشد، خوشبختانه هیچ‌گونه تعدیلی در این صنف نداشتیم.

پیگیری کاهش ضرایب مالیاتی

معروف خانی درباره مهم‌ترین موضوعی که اتحادیه به دنبال حل آن است، گفت: در حال حاضر به دنبال این هستیم که ضرایب مالیاتی ما مقداری کاهش پیدا کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی ادامه داد: درخواست‌های مکرری در این زمینه در سال‌های گذشته داشته‌ایم و همچنان این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

وضعیت فروش سوسیس و کالباس و قدرت خرید مردم

معروف خانی خاطرنشان کرد: مردم از گذشته  کمتر محصولات گوشتی خرید می‌کنند و این موضوع قطعاً کسب‌وکار اعضای صنف و فعالان این حوزه را نیز تحت تأثیر قرار داده است. تمام این شرایط بر صنف ما اثرگذار بوده و ما هم دستخوش این مسئله شده‌ایم.  درباره وجود آمار مشخص از میزان کاهش خرید مردم  آمار خاصی نداریم.

درخواست کاهش هزینه برق واحدهای صنفی

وی در ادامه با اشاره به اهمیت برق در فرآیند نگهداری و حفظ سلامت محصولات گوشتی اظهار کرد: یکی از ارکان سلامت فرآورده‌های گوشتی از جمله کالباس و همبرگر، نگهداری صحیح و استفاده از سیستم‌های سرمایشی است.

معروف خانی افزود: سرما را از طریق برق ایجاد می‌کنیم تا محصولی که از کارخانه تولید و با ماشین‌های سردخانه‌دار به واحدهای صنفی منتقل می‌شود، پس از رسیدن به واحد صنفی به یخچال یا سردخانه انتقال پیدا کند و برای حفظ سلامت محصول، در شرایط مناسب نگهداری شود. 

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی ادامه داد: درخواست ما این است که در صورت امکان، دولت یا وزیر نیرو با توجه به شرایط واحدهای صنفی ما، نرخ برق مصرفی آنها را کاهش دهد. اگر قیمت برق  تعدیل شود، این موضوع می‌تواند تأثیر زیادی بر قیمت تمام‌شده و در نهایت قیمت عرضه‌شده محصول داشته باشد.

06-8-1

دوره‌های آموزشی اتحادیه برای عرضه، نگهداری و فرآوری محصولات گوشتی

معروف خانی درباره دوره‌های آموزشی برگزارشده در اتحادیه اظهار کرد: در اتحادیه دوره‌های آموزشی برگزار می‌شود که در خصوص عرضه، نگهداری و فرآورده‌های گوشتی است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ورود به این شغل نیازمند تخصص خاصی است بیان کرد:  هر فرد علاقه‌مند و دارای پشتکار می‌تواند وارد این حوزه شود و نحوه کار کردن در این حوزه را بیاموزد. 

درباره حقوق کارگران اظهارنظر نمی‌کنم

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی درباره وضعیت حقوق کارگران و امکان پیشرفت آنها در این شغل نیز گفت: مقام مسئول نیستم که در خصوص افزایش یا کاهش حقوق کارگر بخواهم نظر بدهم.

آسیب‌های جنگ

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی درباره آسیب‌های واردشده به واحدهای صنفی در جریان جنگ اظهار کرد: بخش بسیار کوچکی از همکاران ما آسیب‌هایی دیدند؛ برای مثال شیشه برخی واحدها شکسته شد و در مواردی نیز تخریب‌هایی اتفاق افتاد، اما خوشبختانه این آسیب‌ها در حد گسترده و قابل توجه نبود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237565
  • فیلم خلاصه بازی لیورپول ۲ - ۳ موناکو / کامبک تماشایی موناکو در آنفیلد

اخبار تاپ حوادث