خانواده‌های طیف اوتیسم: دهک‌بندی‌ها بلای جان زندگی ما شده است
تبلیغات

به گزارش رکنا، در حالی که خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم با مشکلات و چالش‌های زیادی در زمینه‌های مختلف روبرو هستند، موضوع دهک‌بندی درآمد و تاثیر آن بر هزینه‌های درمانی، نگرانی‌های جدی به وجود آورده است. 

یکی از این خانواده‌ها تجربه‌ای تلخ خود در این زمینه را به ثبت رسانده‌ است، او به شرایط سخت مالی خود اشاره کرده و توضیح می‌دهد که باوجود تلاش برای تأمین هزینه‌های درمانی فرزند خود، سیستم بیمه‌ای با اعمال دهک‌بندی، هزینه‌های درمانی را به عنوان درآمد حساب کرده و باعث افزایش بار مالی بر دوش خانواده‌ها می‌شود.

این خانواده که دارای درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومان و ساکن در خانه‌ای اجاره‌ای است، اذعان دارد که پرداخت هزینه‌های درمانی فرزند اوتیسم، فشار اقتصادی زیادی به آنها وارد می‌کند. باوجود ارائه فاکتورها به بیمه و دریافت بخشی از هزینه‌ها، ثبت این مبالغ در لیست درآمدی، نه تنها موجب کاهش بار مالی خانواده نشده بلکه چرخه‌ای معیوب ایجاد کرده که در آن هزینه‌های درمانی به عنوان درآمد محاسبه شده و دوباره به بار مالی خانواده افزوده می‌شود.

این خانواده ضمن ابراز نگرانی از شرایط موجود، از مسئولین خواسته‌اند که در روش دهک‌بندی درآمد بازنگری صورت گیرد و راهکارهایی برای کاهش هزینه‌ها و کمک به خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم ارائه شود، تا آنها بتوانند با آرامش بیشتری به تأمین نیازهای درمانی فرزندان خود بپردازند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات