به گزارش رکنا، طرح بخشش زندان و اضافه خدمت سربازان غایب و فراری از ۲۶ بهمن ماه همزمان با «روز مادر» تا ۱۸ اسفند ماه «روز پدر» اجرایی می‌شود.

بر اساس قوانین خدمت وظیفه فرار از خدمت، مجازات حبس دارد.

امسال از روز مادر تا روز پدر به سربازان فراری و غایبی که خود را به یگان یا به مجموعه دادسرای نظامی استان معرفی می‌کنند، این فرصت داده شده است تا بدون رفتن به زندان و تعیین مجازات حبس بتوانند به خدمت خود ادامه دهند و نگرانی بابت حبس و زندان نداشته باشند.

سربازان غایب و فراری می‌توانند در ابتدای وقت اداری با مراجعه به دادسرای نظامی شهر خود و تا قبل از اتمام ساعت کار به خدمت خود ادامه دهند و مجازات زندان برای آن‌ها در نظر گرفته نمی‌شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 543828
  • فیلم/ نگاهی به خانه و محله‌ی مادری دکتر مسعود پزشکیان در محله دوقوز پله ارومیه/حیاطی با صفا و پر از درخت انگور و ماشین معمولی در حیاط

اخبار تاپ حوادث