غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده‌ مربوط به دستگیری جاسوسان آمریکایی در کشور گفت: این پرونده دو بخش دارد. بخشی از پرونده که متهمان آن افراد عادی بودند، در دادسرای امنیت و دادگاه انقلاب رسیدگی و رأی اولیه برایشان صادر شد.

او گفت: در رأی اولیه صادره، این افراد حبس‌های طویل المدت گرفتند، اما این رأی هنوز قطعی نشده و در فرآیند تجدید نظر است و باید رأی قطعی شود.

اسماعیلی تصریح کرد: تعداد دیگری از متهمان این پرونده به دلیل اینکه هم حوزه مأموریت آن‌ها یگان‌های نظامی و نیرو‌های مسلح ما بود و هم اینکه خود متهمان از وابستگان به نیرو‌های مسلح هستند، مورد رسیدگی قرار گرفت.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: پرونده این افراد در دادسرای نظامی منتهی به صدور کیفر خواست شده است، اما هنوز دادگاه نظامی رأی نداده و زمانی که رأی این دادگاه صادر شود، جزئیات آن به اطلاع عموم خواهد رسید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 491629
  • فیلم/ نگاهی به محله ویلایی و اروپایی علی دایی در چلک نوشهر با ویو رویایی، بهشت واقعی اینجاست / گشتی در محله ستاره فوتبال ایران

اخبار تاپ حوادث