استمرار فعالیت معلمانی که در آستانه بازنشستگی هستند

نادر جهان آرای، در پاسخ به اینکه آیا درسال تحصیلی جاری مدیران و معاونان مدارس تهران بر اساس دستورالعمل سال گذشته وزارت آموزش و پرورش از تدریس شش ساعت در هفته معاف شده‌اند یا خیر ؟ اظهار کرد: به لحاظ علمی خوب است که مدیران و معاونان مدارس در کلاس درس تدریس کنند و اطلاعاتشان بروز باشد، بنابراین تدریس به لحاظ علمی درست است و مشکلی ندارد، اما ممکن است شرایط برای همه مدیران مهیا نباشد.

وی افزود: اکنون در مناطق تهران، بسته به اینکه کدام از مدارس دچار کمبود نیروی انسانی باشند، مدیر و معاون مدرسه باید به کلاس درس بروند و تدریس کنند، اما آن دسته از مناطق که کمبود ندارند، موظف نیستند و به خودشان تفویض اختیار شده است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران درباره استمرار خدمت فرهنگیان در آستانه بازنشستگی در راستای تامین نیروی انسانی نیز گفت: مقرر شده بود آموزگاران مرد و زن در آستانه بازنشستگی در تهران اگر دارای مدرک لیسانس باشند، پس از 30سال سابقه و اگر دارای مدرک فوق لیسانس باشند پس از 35سال سابقه بتوانند در آموزش و پرورش بمانند و ادامه خدمت بدهند.

جهان آرای افزود: حدود 1000 نفر از 4000 معلم در آستانه بازنشستگی، امسال ادامه خدمت می‌دهند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 310241
  • فیلم / طغیان رودخانه چولهول پلدختر در محل آبشار افرینه