خوابیدن جالب نخست وزیر روسیه این بار در جام جهانی +تصاویر

به گزارش رکنا، در پی میزبانی کشور روسیه در برگزاری بزرگترین رقابت‌های فوتبالی دیمیتری مدودوف نخست وزیر این کشور تصمیم گرفت تا به عنوان یک چهره سیاسی در یکی از دیدارها حاضر شود و از نزدیک شاهد تلاش تیم‌ها برای کسب قهرمانی شود.

8242504_319

او در دیدار جدال دو تیم صربستان و برزیل که در مسکو برگزار شد در استادیوم حضور یافت و در کنار جوانی اینفانتینو رئیس فدراسیون فوتبال شاهد بازی بود اما هنوز چند دقیقه ای از بازی نگذشته بود که مدودوف چرتش گرفت .این تصویر سوژه رسانه ها شد و همه علاقه زیاد او را به فوتبال زیر سوال بردند.

8242505_508

البته مدودوف به عنوان یکی از دوستداران خواب در مراسم رسمی است. خوش خوابی او اولین بار در افتتاحیه رقابت‌های زمستانی المپیک سوچی سوژه شد. همچنین دو سال گذشته در مراسم سخنرانی ولادمیر پوتین در کنار رئیس شورای فدراسیون چرت می زد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 393650
  • فیلم کامل بخش اول گفت وگوی صریح و تفصیلی رئیس جمهور پزشکیان با مردم

اخبار تاپ حوادث