۱۳ فرد مشکوک به کرونا در یاسوج قرنطینه شدند

سخنگوی ستاد اطلاع رسانی قرارگاه پیشگیری و کنترل کرونا ویروس جدید دیروز در یک مصاحبه تلویزیونی تعداد افراد مبتلا به کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد را دو نفر اعلام کرد که این خبر توسط معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان رد شده است.

محمدمهدی بانشی به تسنیم گفت: از آزمایش‌های ارسال شده از تهران تنها ابتلای یک نفر در استان به ویروس کرونا تایید شده که این فرد هم اکنون در قرنطینه بوده و حال مساعدی دارد.

وی خاطرنشان کرد: فرد مبتلا به ویروس کرونا از دانشجویان هم استانی ساکن قم بوده که چند روز در بیمارستان شهید جلیل یاسوج بستری بود و هم اکنون نیز در منزل تحت مراقبت است و حال عمومی وی رضایت‌بخش است.

بانشی با بیان اینکه هم اکنون 13 بیمار مشکوک به ویروس جدید کرونا در قرنطینه هستند، ادامه داد: آزمایش‌های مربوط به 6 بیمار مشکوک دیگر نیز به تهران ارسال شده و منتظر پاسخ هستیم.

وی ادامه داد: در صورت اعلام رسمی تعداد مبتلایان جدید از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموعه متولیان امر در استان نیز صادقانه موضوع را با مردم درمیان می‌گذارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 546835
  • فیلم/ صحبت های رویا میرعلمی درمورد آشناییش با حسین کیانی «خان والا» و بچه دار شدنش