کنسرت پرشور خواننده پر کار این روزها

کنسرت محمد علیزاده ۱۸ تیرماه درحالی برگزار شد که این خواننده پیش از این برنامه، تور کنسرت‌هایش در استرالیا را با استقبال مخاطبانش برگزار کرده بود.
محمد علیزاده در این اجرا برای اولین بار تیتراژ برنامه «ماه عسل» سال ۹۶ را به صورت زنده خواند.
در بخشی از کنسرت این خواننده پاپ به دوستدارانش در سالن گفت: «نمی‌دانم آن‌هایی که از خدا دور می‌شود، دردهای‌شان را به چه کسی می‌گویند. من در این دنیا فهمیده‌ام که به کسی جز خداوند نمی‌شود اعتماد کرد. زندگی که خدا ندارد، هیچ چیزی ندارد. خداوند مرا از درجه صفر موسیقی به این روزهای طلایی رساند. خیلی‌ها می‌گویند محمد صدای قشنگی دارد، اما من خدای قشنگی دارم.»
امیرحسین اویسی (رهبر ارکستر)، علی پورنگهبان (گیتار بیس)، محمد شعبانی (پرکاشن)، اشکان موسوی (ویولن)، ایمان ذاکری (درامز)، بهمن میرزاده (گیتار الکتریک) و کیانوش علی محمدی (وکال)، اعضای ارکستر محمد علیزاده را تشکیل می‌دادند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 281776
  • فیلم آوازخوانی پسر نوجوان در برنامه محفل / این پسر فقط برای تماشا آمده بود اما با صدایش برنامه را متوقف کرد

اخبار تاپ حوادث