قاتل جوان بابلی اعدام نشد + جزییات شنیدنی

حجت الاسلام محمد صادق اکبری از رهایی یک محکوم به قصاص از چوبه دار با اعلام رضایت اولیای دم و تلاش مسئولان قضائی، اداره کل زندان استان، اعضا وکارکنان شورای حل اختلاف شهرستان بابل خبر داد.

به گزارش رکنا، وی اظهار داشت: با تلاش مجدانه رئیس و دادستان شهرستان بابل، اداره کل زندان و اعضای شعبه شورای حل اختلاف و با برگزاری جلسات متعدد با خانواده‌ی اولیای دم، در نهایت اولیای دم در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پرونده منجر با گذشت و رضایت شد.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال تا کنون ۳۳ مورد رهایی از اعدام با گذشت شکات در استان با تلاش وپیگیری مسئولان قضائی واعضای شورای حل اختلاف صورت گرفت که بااین مورد به ۳۴ پرونده رسید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 759429
  • فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و فوق لاکچری قصر باشکوه 450 متری شراره رخام، بازیگر سریال ناریا در زعفرانیه تهران/ از فنگ شویی تا مبلمان مدرن و تابلوهای هنری منحصربه‌فرد

اخبار تاپ حوادث