تعقیب و گریز هالیوودی در خیابان های مشهد / ساعت 2 شب در مشهد چه گذشت ؟

به گزارش رکنا، سرهنگ عباس صارمی ساداتی گفت: تیم گشتی کلانتری سپاد در اجرای طرح تشدید مقابله با سرقت ساعت 2بامداد خودروی سواری سرقتی را در محدوده خیابان شهید چراغچی ردزنی و به راننده این وسیله نقلیه دستور ایست دادند.

وی خاطر نشان کرد: راننده خودرو بدون توجه به دستور ایست پلیس با سرعت به سمت میدان شهبد فهمیده متواری شد و عملیات تعقیب و گریز پس از پیمودن میدان سپاد، بلوار ابوطالب، میدان امام حسین(ع)، خیابان حبیب ابن مظاهر، المهدی و فاطمیه و رسالت با شلیک تیرهوایی پلیس به نقطه پایان رسید.

سرهنگ صارمی ساداتی گفت: متهم در هنگام فرار کنترل وسیله نقلیه را از دست داد و با واژگونی خودرو، او پیاده و قصد فرار داشت که دستگیر شد.

وی افزود: متهم 40ساله در اعترافات اولیه خود مدعی شد خودرو را از فردی امانت گرفته است.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: شاکی پرونده نیز با حضور در کلانتری اظهار داشت چهار روز قبل خودرواش از بلوار شفا سرقت شده بود که موضوع را به پلیس اعلام کرده است.

وی افزود: تحقیقات با دستور مقام قضایی برای کشف دیگر ابعاد مبهم پرونده ادامه دارد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 646683
  • فال ابجد امروز 13 آبان