به گزارش رکنا،  فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت:فردی که با وعده خرید باغ ۱۰۰ میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود در بندرماهشهر شناسایی و دستگیر شد.

سردار حیدر عباس زاده اظهار داشت:فرد مذکور با وعده خرید باغ و زمین از چهار نفر کلاهبرداری کرده بود که ماموران پلیس با رصد اطلاعاتی فرد کلاهبردار را شناسایی و دستگیر کردند.

وی اظهار داشت: این فرد متخلف در استان آذربایجان شرقی اقدام به کلاهبرداری کرده بود که دستگیری وی با نیابت قضایی ، از سوی پلیس امنیت عمومی استان خوزستان در دستور کار قرار گرفت.

سردار عباس زاده گفت: متهم در بازجویی پلیس تاکنون به کلاهبرداری از چهار نفر به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال با وعده خرید ملک و باغ اعتراف کرده است.

فرمانده انتظامی استان خوزستان به شهروندان توصیه کرد به افراد ناشناس که با تبلیغات فریبنده وعده انجام معامله سود آور می دهند توجه نکنند و در صورت مواجه شدن با این افراد، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 492520
  • فیلم آب های سرکش رودخانه دارآباد تهران