سردار قادر کریمی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و تشدید مبارزه با قاچاق Contraband موادمخدر، ماموران پایگاه دوم مبارزه با موادمخدر استان پس از کسب خبری مبنی بر فعالیت فرد یا افرادی سودجو در زمینه حمل و نگهداری موادمخدر در یکی از مناطق شهر مشهد، رسیدگی به موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: تیم‌های تخصصی پلیس Police مبارزه با موادمخدر با اشراف اطلاعاتی، محل دپو موادمخدر را در یک باب منزل مسکونی در مشهد شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی ضربتی وارد محل دپوی مواد شدند.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: ماموران در بازرسی از این منزل موفق به کشف ۱۵۳ کیلو و ۴۰۰ گرم موادمخدر از نوع هروئین فشرده و ۲ کیلو و ۱۰۰ گرم هروئین پودری شدند.

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی در پایان ضمن اشاره به توقیف ۲ دستگاه پراید و دستگیری ۳ متهم در این زمینه، خاطرنشان کرد: امروز دیگر هیچ نقطه و مکانی برای سوداگران مرگ امن نبوده و پلیس با جدیت و برخورد قاطع به دنبال شناسایی و انهدام باند‌های قاچاق موادمخدر است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 420819
  • به خودت فرصت درخشیدن بده + فیلم

اخبار تاپ حوادث