زمین‌خواری 5 میلیاردی در بجنورد

«حسین بدری» با اعلام این خبر گفت: با کسب خبری مبنی بر تصرف اراضی ملی در شهرستان بجنورد موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس Police آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های فنی کارآگاهان پلیس مشخص شد بخشی از اراضی ملی به مساحت 32 هزار و 947 متر مربع به ارزش تقریبی 5 میلیارد ریال به صورت غیر قانونی تصرف شده است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: تیم رسیدگی کننده پرونده پس از اطمینان از صحت موضوع با هماهنگی مقام قضائی، عامل زمین خواری را شناسائی و در یک اقدام غافلگیرانه فرد مورد نظر را دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان‌شمالی با اشاره به معرفی متهم به دادسرا خاطرنشان کرد: حفظ بیت‌المال، اراضی ملی و منابع طبیعی از دست متجاوزان و سودجویان همواره در دستور کار پلیس قرار دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 407601
  • توقیف پژو 207 با سرعت 189 کیلومتر بر ساعت در قزوین

اخبار تاپ حوادث