وی با اشاره به حضور ماموران در محل گفت: پس از حضور ماموران در محل مشخص شد فردی با یک دستگاه خودروی سواری مدل بالا در مرکز تعویض پلاک حاضر شده و قصد داشته که پلاکش را تعویض کند اما پس از ارائه مشخصات و مدارک به ماموران تعویض پلاک، ماموران متوجه مسروقه بودن آن شده و موضوع را به پلیس Police خبر داده اند. سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت، با بیان این که ماموران فرد مظنون و خودروی مسروقه را به کلانتری 144 جوادیه تهرانپارس منتقل کردند، گفت: این فرد تحت بازجویی قرار گرفت و گرچه سعی داشت خود را بی‌اطلاع از موضوع نشان دهد ، اما سرانجام به جرم Crime خود مبنی بر سرقت Stealing خودرو و جعل اسناد و مدارک آن برای دریافت پلاک جدید، اعتراف کرد.
امیری با بیان این که تحقیقات برای شناسایی مالک خودرو آغاز شد، اظهارکرد: پس از چند ساعت مالباخته شناسایی شد و با حضور در کلانتری خودرویش را نیز شناسایی کرد.
به گفته وی برای متهم پرونده ای تشکیل شده و برای تحقیقات بیشتر درباره سرقت های احتمالی قبلی به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 400765
  • پزشکیان: ما از هیچ‌یک از مردم دنیا پایین‌تر، کم‌هوش‌تر یا بی‌انگیزه‌تر نیستیم

اخبار تاپ حوادث