حسادت زنانه کار دست زن باردار داد ! / چشم دیدن مادرها را نداشتم +عکس
رگنا: زن جوان به دلیل حسادت، زن بارداری را به قتل رساند.
به گزارش گروه ترجمه رکنا، زنی 31 ساله در کالیفرنیا به جرم Crime قتل Murder زن بارداری در خیابان دستگیر شد.
طبق گزارش پلیس، صحنه زیر گرفته شدن زن باردار توسط خودرو در دوربین مداربسته ای در یکی از خیابان های فلوریدا ثبت شده که این خودرو با سرعت به سمت زن باردار رفته و او را زیر گرفته است.
پلیس پس از ردیابی از طریق پلاک ماشین توانست به صاحب ماشین دسترسی پیدا کند.
راننده خودرو که زن جوانی به نام مرسدس ونسا بود در اعترافات خود گفت که به علت باردار نشدن تا مدت ها به زنان باردار حسادت می کرد و به هر نحوی به آن ها آسیب می رساند، شبی که زن ناشناس را زیر گرفت زمانی بود که از طرف شوهرش مورد تمسخر و سرکوب قرار گرفته بود که چرا باردار نمی شود و مشکل او باعث شده که مرد جوان در خیابان توجهش به زنان غریبه که باردار هم هستند جلب شود.
مرسدس وقتی این حرف ها را از زبان شوهرش شنید مانند دیوانه ها به خیابان رفت تا کمی آرام بگیرد که ناگهانی چشمش به زن بارداری خورد که قصد عبور از خیابان را دارد و وقتی یاد حرف های همسرش افتاد به سمت زن جوان رفت و مانند گاو وحشی که پارچه قرمز دیده به او حمله ور شد و وی را زیر چرخ های ماشین له کرد.
پلیس پس از ثبت گزارش این جنایت Crime وی را برای حکم قانونی راهی دادگاه کرد.
دادگاه مرسدس ونسا به زودی برگزار خواهد شد.
-
فیلم حماسه پزشکان انسان دوست ایرانی در سفرهای مهربانی به مناطق محروم / مثل مردم با مردم برای مردم