خاکسپاری اجساد 35 قربانی نسل کشی سربرنیتسا پس از 23 سال
حوادث رکنا: اجساد 35 تن دیگر از قربانیان کشتار سربرنیتسا در بوسنی و هرزگوین در سال 1995 امروز پس از 23 سال طی مراسمی در قبرستان پوتوچاری به خاک سپرده خواهند شد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، مراسم خاکسپاری پیکر سی و پنج تن دیگر از قربانیان کشتار سربرنیتسا واقع در بخش شرقی کشور بوسنی و هرزگوین در سال 1995 که در اثر آن دست کم 8372 غیرنظامی بوسنیایی جان باخته و فجیع ترین فاجعه انسانی در اروپا پس از جنگ جهانی دوم محسوب می شود، امروز در قبرستان پوتوچاری برگزار خواهد شد.
هزاران نفر از داخل و خارج از بوسنی و هرزگوین به منظور همبستگی با خانواده های قربانیان این قتل Murder عام از ساعات اولیه صبح امروز راهی قبرستان پوتوچاری در نزدیکی شهر سربرنیتسا شدند. عبدالحمید گل، وزیر دادگستری ترکیه نیز در مراسم خاکسپاری 35 قربانی کشتار سربرنیتسا شرکت خواهد کرد.
جوان ترین و پیرترین قربانیان این کشتار که قرار است امروز اجساد آنها به خاک سپرده شود، وسیب ابریج و ساهین خلیلاویج اعلام شدند. ابریج و خلیلاویج روزی که به قتل رسیدند، 16 و 71 سال سن داشتند. همچنین پیکر رمزیه دودیج، یکی دیگر از قربانیان قتل عام Massacre مذکور که حین عبور از مسیر جنگلی به همراه شوهرش کشته شد، نیز امروز دفن خواهد شد. دودیج آن روز 6 ماهه باردار بود.
نیروهای صرب به فرماندهی راتکو ملادیچ در 11 جولای 1995 دست کم 8372 غیرنظامی بوسنیایی در شهر سربرنیتسا را به قتل رساندند که این حادثه Incident در صفحات تاریخ به عنوان فجیع ترین فاجعه انسانی در اروپا پس از جنگ جهانی دوم ثبت شد. اجساد برخی از قربانیان این قتل عام طبق روال هر سال از گورهای دسته جمعی خارج و پس از تشخیص هویت، در قبرهای جداگانه ای در قبرستان پوتوچاری دفن می شوند.
-
سفر وزیر صمت به پاکستان: تحول راهبردی در همکاری های تجاری ایران و پاکستان