به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ "امید بهمنیاری"، سرکلانتر ششم پلیس Police پایتخت اظهار کرد: در بررسی های انجام شده، مالباخته اظهار داشت که به مدت چند روز پسر جوانش در خانه حضور داشته که در این مدت چند سارق وارد خانه شده و پس از بستن دست و پای فرزندش، 900 هزار تومان وجه نقد را به سرقت Stealing برده اند.

وی در ادامه افزود: با این تفاسیر تحقیقات و بررسی ها از محل سرقت آغاز شد و همچنین پسر جوان که از سوی سارقان مورد هجوم قرار گرفته و دست و پایش بسته بود، بازجویی به عمل آمد، اما در جریان بازجویی ها، این پسر جوان اظهاراتی ضد و نقیض داشت که همین امر ظن ماموران را برانگیخت.

سرهنگ امید بهمنیاری اظهار کرد: این مساله جریان تحقیق را وارد مرحله ای تازه کرد و پس از بازجویی های فنی و تخصصی، این پسر جوان داستانی جدید را بیان کرد و گفت که تمام داستان ورود سارقان بستن دست و پایش خیالی بوده و خود سارق وجوه نقد می باشد.

به این ترتیب با راهنمایی های متهم جای پول ها مشخص و وجوه نقد کشف شد و متهم به سرقت پول ها اعتراف و اقرار کرد که برای به دست آوردن پول ها در زمان نبودن والدینش سناریوی سارقان را طراحی کرده و پس از پنهان کردن پول ها در همان خانه، دست و پای خود را بسته و وانمود کرده سارقان به خانه دستبرد زده اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 368666
  • فیلم / عاشقانه‌ای از نیکی کریمی با شعری از فروغ فرخزاد، صدایی که روح را مهمان ابرها می‌کند / در اتاقی که به اندازهء یک تنهاییست دل من به اندازهء یک عشقست

اخبار تاپ حوادث