مادر زنم را همسر و پسرم کشته اند / مردی پس از طلاق زنش نزد پلیس رفت + عکس
حوادث رکنا: کارآگاهان جنایی پلیس شهر «ولز» در انگلستان، بـــــــرای جمعآوری مدارک علیه دو مظنون پرونده قتل زن 84 ساله، در خانه مظنونها میکروفن کار گذاشتند.
بهگزارش پلیس Police شهر «سوانسی»، «بتی گی» سال 2011 بهطرز مرموزی در خانهاش جان باخت. در حالی که شواهد نشان میداد این زن سالخورده به مرگ طبیعی از دنیا رفته، پرونده مختومه اعلام شد. اما 4 سال بعد داماد این زن بهدنبال جدایی از همسرش نزد پلیس رفت و ادعا کرد همسر سابقش با همدستی پسر جوانشان، مادر زنش را با گذاشتن بالش روی صورتش به قتل Murderرساندهاند.
پس از این اظهارات، پرونده باردیگر بهجریان افتاد و «پنلوپه جان» و پسرش «بری روجرز» بازداشت و منکر قتل شدند. زن میانسال گفت که همسرش پس از طلاق به فکر انتقامجویی از او و پسرشان افتاده و بههمین خاطر چنین سناریویی طراحی کرده است. اما کارآگاهان که بهمادر و پسر مظنون بودند مخفیانه در خانه آنها میکروفن کار گذاشتند و آنها پس از آزادی Freedom در حالی که از لو رفتن رازشان میترسیدند با متهم کردن یکدیگر ناخواسته جزئیات جنایت Crime را در اختیار کارآگاهان قراردادند. پلیس با جمعآوری این مدارک دختر و نوه زن 84 ساله را دستگیر کرد وآنها این باربه ناچارلب به اعتراف گشودند. دادگاه نیزبا گذشت چند سال از این جنایت هر دو متهم را به حبس ابد محکوم کرد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم / محاصره یک خانه در شرق تهران توسط موشهای فاضلابی/ زن تهرانی: در اتاقها میچرخند و زندگی میکنند!
ارسال نظر