دستگیری جاعل و کلاهبردار 5 میلیاردی در نور
حوادث رکنا: رئیس پلیس استان مازندران از دستگیری جاعل عنوان و کلاهبردار 5 میلیاردی که با معرفی خود به عنوان نماینده یک موسسه خیریه از 17 شهروند کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سردار سید محمود میرفیضی، رئیس پلیس استان مازندران در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی تحت پوشش نماینده یک موسسه خیریه ایتام و مستمندان در شهرستان نور وکلاهبرداری از شهروندان، موضوع در دستور کار فرماندهی انتظامی شهرستان نور قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی مامورانپلیس Police آگاهی موفق شدند، متهم به کلاهبرداری را به همراه دو همدستش دستگیر کنند.
رئیس پلیس استان مازندران، اظهار داشت: متهمان به کلاهبرداری که با جعل عنوان و استفاده از عناوین جعلی خود را نماینده نهادهای انقلابی و دولتی معرفی می کردند، از 17 شهروند بیش از 5 میلیارد و 592 میلیون ریال کلاهبرداری کردند.
میرفیضی با اشاره به اینکه متهمان به کلاهبرداری در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی اقرار کردند، افزود: این افراد علاوه بر استان مازندران در استان های دیگر هم مرتکب کلاهبرداری شده اند که موضوع در دست بررسی بیشتر پلیس آگاهی قرار دارد.
وی افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبری شهیدانقلاب / با ترس و لرز خواندم آقا بهم گفت...!!!