صدور حکم اعدام برای تروریست زن داعشی+ عکس
حوادث رکنا: یک دادگاه عراقی امروز حکم اعدام یک زن متهم آلمانی مراکشی الاصل را به اتهام وابستگی به داعش در سوریه و عراق و همچنین کمک به این گروه صادر کرد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، قاضی عبدالستار بیرقدار، سخنگوی رسمی شورای عالی قضائی اظهار کرد، صدور حکم اعدام execution این متهم به دلیل پشتیبانی لجستیکی و کمک به گروه تروریستی داعش ISIS در انجام اعمال مجرمانهشان بوده و او همچنین به مشارکت در حمله این گروه به نیروهای نظامی و امنیتی عراق محکوم شده است.
وی همچنین افزود: این متهم طی بازجوییهای که از او به عمل آمد به این مساله اعتراف کرد که او به علت اعتقاد پیدا کردن به داعش از آلمان به سوریه و سپس به همراه دو دخترش که با افرادی از این گروه تروریستی ازدواج کرده بودند، به عراق سفر کرد.
این برای اولین بار است که دستگاه قضایی عراق حکم اعدام یک شهروند اروپایی را صادر میکند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
میراث ماندگار فرگوسن در منچستریونایتد از زبان بکام / قهرمانی پایان کار نبود، شروع دوباره بود