واقعیت ماجرای مرگ پسر جوان در مقر پلیس چالوس چیست!
حوادث رکنا: دادستان چالوس علت مرگ پسر جوان در داخل بازداشتگاه را بازگو کرد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، شهرام شیخ عباسی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چالوس گفت: بنا به گزارش پلیس Police آگاهی شهرستان نور دستور تحت نظر فردی به هویت ع – پ متولد ۱۳۷۱ ساکن مرزن آباد در پی حادثه Incident تیر اندازی در آن منطقه به عنوان متهم جهت انجام تحقیقات صادر شد.
وی افزود: پس از بازداشت متهم، نامبرده حوالی ساعت ۸ صبح در داخل بازداشتگاه فوت می کند که بلافاصله پس از گزارش به مرجع قضایی، بازپرس دادسرا به همراه پزشکی قانونی و سایر اعضاء در محل حاضر و دستورات لازم جهت تعیین علت مرگ و نحوه نگهداری متهم درتحت نظرگاه صادر می شود.
شیخ عباسی گفت: پس از تحقیقات انجام گرفته از سوی پزشکی قانونی نتیجه اولیه حکایت از عارضه تشنج ناشی از تصادف Crash متوفی و جراحات شدید وارده به سر نامبرده در یک ماه گذشته دارد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چالوس افزود: همچنین تحقیقات در این باره تا حصول نتیجه نهایی ادامه دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
تصاویر جدید خبرگزاری فرانسه از وضعیت تنگه هرمز