حمله وحشیانه 2 شرور نقابدار به یک مدرسه + تصاویر
رکنا :دو جوان نقابدار روس در حمله وحشیانه به مدرسه ای در شهر «پرم » 8 دانش آموز و یک معلم را به شدت مجروح کردند.
به دنبال این حمله خونین که در مدرسه 127 مرکز «پرم» رخ داد بلافاصله پلیس Police وارد عمل شد و مجروحان نیزتوسط نیروهای امدادی به بیمارستان انتقال یافتند.
پلیس گفته هردو مهاجم را دستگیر کرده است.پسران شرور «لو بیدزاکوو» 17 ساله و همدستش « الکساندر بوسلیدز » 16ساله هستند.
گفته می شود هر دو متهم الگوی حمله خود را از «کشتار دبیرستان کلمباین» الهام گرفته و از همان اسلحه و ابزار استفاده کرده اند.
کشتار دبیرستان کلمباین در ۲۰ آوریل ۱۹۹۹ در دبیرستان کلمباین،واقع در ایالت کلرادوی آمریکا، اتفاق افتاد. دراین جنایت Crime هولناک دو دانشآموز دبیرستانی، به نام های اریک هریس و دیلن کلبولد، ۱۲ دانشآموز و یک معلم را به قتل Murder رساندند. آنها ۲۴ دانشآموز دیگر را هم زخمی کردند اریک و دیلن، پس ازجنایت هولناک شان خودکشی کردند وانگیزه شان نامعلوم ماند،
یکی از آشنایان «لو » که یکی از مهاجمان را می شناخته در این باره به پلیس گفت:« او هیچ دوستی نداشته و فردی ناآرام بوده است. »
حمله خونین جوانان نقابدار به مدرسه ای در روسیه
-
فنسرهای ایرانی قلب شبکه عملیاتی آمریکا را شکافتند/ آرش ایرانی که بار دیگر جانش را در تیر گذاشت + فیلم