جزئیات قتل عام یک زن و 3 دخترش در باغ فردوس کرمانشاه +عکس

به گزارش گروه جنایی رکنا، سرهنگ محمدرضا آمویی، معاون اجتماعی پلیس استان کرمانشاه گفت: صبح امروز افرادی با حضور در باغ فردوس کرمانشاه ( آرامستان)، اقدام به قتل Murder 4 زن کرده اند. 
وی افزود: بر اساس اطلاعات اولیه به دست آمده فردی تیر ماه امسال به دلیل اختلافات خانوادگی پدر زن خود را به قتل می‌رساند که اولیای دم پس از گذشت چند ماه رضایت می‌دهند.
سرهنگ محمدرضا آمویی خاطرنشان کرد: برادران مقتول که از این اقدام برادرزاده‌ها و همسر برادرشان خشمگین بوده اند، صبح امروز در باغ فردوس کرمانشاه آن‌ها را با سلاح گرم به قتل می‌رسانند و با استفاده از یک دستگاه خودرو پراید از صحنه متواری می‌شوند.
معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه عنوان کرد: گروه ویژه از کارآگاهان پلیس Police آگاهی استان کرمانشاه پیگیر این موضوع هستند و با استفاده از اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی به زودی قاتلان را دستگیر خواهند کرد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 346337
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۷۸ هزار پرونده تعیین علت فوت در کشور

اخبار تاپ حوادث