220 سال زندان و 420 ضربه شلاق مجازات دو دزد حرفه ای شب های تهران
حوادث رکنا: دو دزدحرفه ای که به ۱۱ مغازه و 4خانه دستبرد زده ،دو نفر را ربوده و از ۱۱ نفر با تهدید چاقو سرقت کرده بودند با حکم قضایی به 220 سال زندان و 420 ضربه شلاق و همچنین رد مال محکوم شدند.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، رسیدگی به این پرونده به دنبال افزایش چندین فقره سرقت Stealing مشابه از مغازه و خانه های شرق تهران در دستور کار پلیس Police قرار گرفت. شواهد نشان می داد دزدان شب رو پس از شناسایی محل سرقت شب ها در فرصتی مناسب نقشه شان اجرا می کردند. پلیس به ردیابی پرداخت و سرانجام دو دزد The Thief سابقهدار را بازداشت کرد. آنها به سرقت از ۱۱ مغازه و پارکینگ، دستبرد به چهارخانه ،ربودن دو نفر و سرقت مقرون به آزار از ۱۱ نفر اعتراف کردند و در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.
در جلسه رسیدگی به این پرونده دو شاکی که به عنوان مسافر سوار پژو آردی متهمان شده و از سوی آنها ربوده شده بودند به تشریح ماجرا پرداختند.
یکی از آنها گفت: من از بومهن سواری پژو آردی شدم تا به تهرانپارس بیایم. هنوز مسافتی را طی نکرده بودیم که راننده و سرنشین دیگر خودرو به رویم چاقو کشیدند. آنها به شدت مرا کتک زدند و به حاشیه بومهن بردند .آنها ساعت ها مرا شکنجه Torture دادند و بعد از دزدیدن پول و گوشی موبایلم مجبورم کردند تا به کارت یکی از دوستانشان ۵۰۰ هزار تومان پول بریزم. سایر شاکی ها که از خانه و مغازه آنها نیز سرقت شده بود یک به یک به تشریح ماجرا پرداختند و برای دزدان خشن اشد مجازات خواستند.
دو دزد حرفه ای که مدعی هستند در این دستبردها سه همدست داشته اند که حالا متواری هستند و از آنها هیچ خبری ندارند به ۱۱ فقره سرقت از مغازه و پارکینگ ها، ۴ فقره دستبرد به خانه ها، ۲ فقره آدم ربایی و ۱۱ فقره سرقت مقرون به آزار اعتراف کردند.
در پایان جلسه هیئت قضایی هر یک از متهمان را به به خاطر سرقت از ۱۱ مغازه به پنجاه سال زندان Prison و ۹۹ شلاق Whip ،به خاطر سرقت از چهار خانه به ۱۸ سال زندان و90 ضربه شلاق، به خاطره ۲ فقره آدمربایی به ۳۱ سال زندان و به خاطر ۱۱ فقره سرقت مقرون به آزار به ۱۱ سال زندان و ۸۰ ضربه شلاق محکوم کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم/ نگاهی به حضور بازیگران در مراسم تشییع مریم همتیان / از گریه ها تلخ خانواده اش تا حضور شیدا یوسفی و سامان صفاری
ارسال نظر