چندی پیش مردی با مراجعه به کلانتری در شمال تهران به ماموران گفت: «مدتی پیش همراه خانواده‌ام به سفر رفته بودیم اما امروز که برگشتیم متوجه شدم تعدادی از وسایل خانه ام مورد سرقت Stealing قرار گرفته و سارق مقادیری لوازم خانه و پول را دزدیده است.»
تحقیقات ماموران برای شناسایی سارق آغاز شده بود که پرونده‌های مشابه دیگری نیز در اختیار پلیس Police قرار گرفت. مالباخته‌ها همگی پس از برگشتن از سفر متوجه سرقت از خانه شان شده بودند. دزد The Thief پس از ورود به خانه وسایل با ارزش را سرقت کرده بود. سرانجام با مراجعه به بانک اطلاعاتی مجرمان سابقه‌دار و اظهارات شاهدان، هویت سارق که از مجرمان سابقه‌دار بود، شناسایی شد. او قصد ادامه سرقت‌های خود را داشت که با اطلاع پلیس از این نقشه، طرح مهار به اجرا درآمد و محله در کنترل نامحسوس پلیس قرار گرفت.
سرانجام سارق برای دزدی theft از خانه‌ای دیگر آفتابی شد اما به محض دیدن ماموران پا به فرار Escape گذاشت. او به بالای درختی بلند رفت و بی‌توجه به دستورات پلیس، بین شاخه‌ها جا خوش کرد.
شلیک چند تیر هوایی هم نتوانست او را مجبور به پایین آمدن کند تا این که ماموران از آتش‌نشانی کمک گرفتند. آنها نردبانی روی درخت گذاشتند اما سارق طی چند مرتبه با لگد آن را پایین انداخت. در نهایت آتش‌نشانان و ماموران با نگهداشتن نردبان، خود را به سارق رسانده و او را به پایین منتقل کردند. متهم که به روانگردان شیشه اعتیاد دارد برای بازجویی به پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شده، اما هنوز به سرقت‌ها اعتراف نکرده و مدعی است به اشتباه دستگیرش کرده‌اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 339063
  • خروج مرگبار مینی‌بوس در جاده کاشمر / 5 زن در دم جان باختند/ پلیس راه: نقص فنی و خالی کردن ترمز، علت اولیه حادثه است + فیلم و عکس