کشف اشیاء عتیقه مربوط به دوره تاریخی اشکانی در سیاهکل گیلان
حوادث رکنا: فرمانده نیروی انتظامی سیاهکل از کشف اشیاء عتیقه مربوط به دوره تاریخی اشکانی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ حمید محمدی نسب بیان کرد: ماموران انتظامی در پی دریافت گزارش های مردمی مبنی بر حفاری غیرمجاز توسط افرادی در یکی از روستاهای این شهرستان، با تحقیقات نامحسوس و آثار به جامانده از قاچاقچیان عتیقه در محل حفاری، مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند.
وی افزود: ماموران با اخذ مجوز قضایی، از این منزل بازرسی و 2 دستگاه فلزیاب، 35 قطعه شیء عتیقه اعم از سه حلقه انگشتر طلا، دو عدد گوشواره، یک جام، یک پیش دستی، 28 قلم سنگ های قیمتی کار شده دست و مقداری مواد مخدر Drugs تریاک کشف و ضبط کردند.
سرهنگ محمدی نسب با اشاره به دستگیری سه قاچاقچی Smuggler عتیقه در ارتباط با این پرونده گفت: طبق اعلام کارشناسان اداره میراث فرهنگی گیلان، عتیقه های کشف شده مربوط به مربوط به دوره تاریخی اشکانی بوده و ارزش تقریبی عتیقه های کشف شده ، حدود 500 میلیون ریال است.
شهرستان سیاهکل با 2 بخش مرکزی و دیلمان، در 55 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
هفته گذشته نیز طی سه فصل کاوش باستانشناختی در مجموعه باستانی لیارسنگبن املش در نزدیکی روستای شیرچاک از توابع بخش رانکوه این شهرستان واقع در شرق گیلان، 48 گور مورد شناسایی قرار گرفت که بهلحاظ تاریخی به ادوار اشکانی و ساسانی تعلق دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
نگاهی به بازی Control Resonant + فیلم