به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ قربانعلى قربانى، رئیس پلیس Police شهرستان خواف در تشریح این خبر گفت: با شکایت مرد جوانى مبنى بر مزاحمت و ارسال مطالبى خلاف عفت و اخلاق عمومى براى همسرش در بستر اینترنت و شبکه‌هاى اجتماعى، رسیدگى به موضوع شکوائیه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
رئیس پلیس شهرستان خواف افزود: با توجه به موضوع شکایت کارشناسان پلیس فتا به قید فوریت در دایره مبارزه با جرایم اخلاقى فضاى سایبر، اقدامات فنى خود را آغاز و با اخذ اظهارات شاکیه متوجه شدند، فرد مزاحم قصد تخریب شخصیت همسر شاکى را در فضاى سایبرى داشته و در این رابطه فرد مزاحم با ایجاد هویت پوششى براى خود، قصد پنهان کردن رد پاى خود از چشم پلیس را داشت.
قربانى ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا به دنبال اقدامات فنى و پلیسى متهمى را در همین رابطه شناسایى که با هماهنگى قضایى وى را در شهرستان خواف دستگیر نمودند.
رئیس پلیس شهرستان خواف گفت: متهم دستگیر شده که خواستگار سابق همسر شاکیه از کار درآمده بود پس از بازگشت از سفر متوجه مى‌شود دخترى که به وى علاقمند بوده ازدواج کرده و پس از جستجوهاى فراوان به هویت وى دست یافته و همچنین براى برهم زدن زندگى این زوج با خیال اینکه پس از جدایى آنها از یکدیگر مى‌تواند به آرزوى خود برسد در شبکه‌هاى اجتماعى مدعى مى‌گردد که با شاکیه ارتباط داشته و مطالب غیر‌اخلاقى را براى وى ارسال مى‌کرده است تا از این طریق وى را در پیش چشم همسرش فرد ناموجهى معرفى نماید.
وی اضافه کرد: متهم به همراه مستندات موجود در پرونده، جهت کسب تکلیف نهایى به مرجع قضایى معرفى شد.
رئیس پلیس شهرستان خواف در پایان یاد آور شد: خوشبختانه در این پرونده همسر شاکیه فرد آگاهى بوده و قبل از اینکه همسر خود را مقصر بداند براى اطمینان خاطر به پلیس مراجعه نموده‌است لذا شهروندان محترم و کاربران فضاى سایبر قبل از هرتصمیمى ابتدا تمام جوانب کار را سنجیده و صرفا به موارد منتشر شده در شبکه‌هاى اجتماعى بسنده ننمایند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 332815
  • فیلم / درگذشت غیاث احمدی قهرمان مردان آهنین + علت / روحش شاد

اخبار تاپ حوادث