دردسر سرقت مینی بوس دولتی در کرمانشاه + عکس
حوادث رکنا: رئیس پلیس شهرستان کرمانشاه از کشف یکدستگاه مینی بوس دولتی مسروقه در نتیجه اجرای طرح مهار در این شهرستان خبر داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین براری، رئیس پلیس Police شهرستان کرمانشاه دراین باره گفت: در پی سرقت Stealing مینی بوس یکی از ادارات شهرستان ماموران انتظامی نسبت به اجرای طرح مهار اقدام شد.
رئیس پلیس شهرستان کرمانشاه افزود: در هنگام اجرای طرح ماموران یگان امداد شهرستان خودرو مذکور را در یکی از محله های سطح شهر کرمانشاه رویت کردند و برای توقیف خودرو به راننده هشدار دادند ولی راننده خودرو بدون توجه به هشدار پلیس در حال متواری شدن ازمحل بود.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پس از تعقیب و گریز و استفاده از موانع بازدارنده خودرو مسروقه در یکی از محله های حاشیه ای کرمانشاه توقیف و سارقان آن نیز دستگیر شدند.
رئیس پلیس شهرستان کرمانشاه یادآور شد: متهمان در کلانتری به سرقت خودرو دولتی اعتراف کرده و در این رابطه پرونده تشکیل و تحویل مراجع قضایی شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم و عکس / شیرجه مرگبار جوان 23 ساله در رودخانه گادارچای