دستگیر مرد هزار چهره توسط وزارت اطلاعات
حوادث رکنا: سربازان گمنام امام زمان (عج) فردی را که با جعل عناوین مختلف از جمله بازرس ویژه بیت رهبری و پرسنل وزارت اطلاعات به اخاذی و دریافت رشوه از طعمه هایش در تهران و کرج اقدام می کرد، دستگیر کردند.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، در بازرسی از خانه متهم، کارت ها و احکام جعلی دیگری از قبیل مشاور محاکم عمومی و انقلاب دادستانی تهران، معاون بازرگانی و مکاتبات جعلی با سازمان بازرسی کل کشور، وزیر اطلاعات و دیگر سازمان ها و نهادها بدست آمده است.
در بین مدارک این جاعل دیپلمه، مهر جعلی پزشک Doctor متخصص قلب Heart و عروق با کد نظام پزشکی نیز وجود دارد. وزارت اطلاعات از هموطنان می خواهد در صورت مشاهده سوء استفاده از عناوینی همچون بیت رهبری یا وزارت اطلاعات، آن را به ستاد خبری 113 اطلاع دهند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
خلاصه بازی نوستالژی منچستریونایتد 4-3 رئال مادرید/ شب جادویی اولدترافورد در تقابل منچستریونایتد و رئال مادرید