آگهی فروش طلا در تلگرام فروشنده را به دردسر انداخت
حوادث رکنا: سارق طلاجات در سمنان هنگامی که قصد فروش طلاها را داشت گرفتار چنگال قانون شد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ پاکدامن، رئیس پلیس Police شهرستان سمنان در تشریح این خبر گفت: در پی یک فقره سرقت Stealing طلاجات از خانه فردی در سمنان و تشکیل پرونده در این خصوص در پیگیری های پرونده توسط عوامل تجسس کلانتری 11 شهدا با سر نخ های به دست آمده تصویر طلاهای مسروقه در یکی از کانال های تلگرامی که توسط مالخر به نمایش گذاشته شده بود مورد شناسایی قرار گرفت.
رئیس پلیس شهرستان سمنان در ادامه خاطرنشان کرد: در تحقیقات بعدی مشخص شد فردی که این طلاجات را از سارق خریداری کرده قصد فروش آن را در فضای مجازی داشته که با رصد پلیس دست این فرد رو شده و در یک عملیات دستگیر شد و در بازجویی اولیه به خریداری آن از یک فرد که بعدا مشخص شد دوست مالباخته است اعتراف کرد.
وی افزود: با کسب دستور از مقام قضائی سارق که از دوستان مالباخته بود نیز شناسایی و دستگیر شد، همچنین اموال مسروقه به مالباخته بازگردانده شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
پشتصحنه توان هوایی آمریکا و اسرائیل زیر آتش ویرانگر ایران + فیلم
ارسال نظر