به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ عبدالرضا ضربت، رئیس پلیس Police شهرستان داراب در تشریح این خبر گفت: در راستای تشدید اقدامات انتظامی و برخورد جدی با قاچاقچیان مواد مخدر Drugs و در پی اخبار رسیده مبنی بر اینکه قاچاقچیان قصد جابه جایی و انتقال مقادیری مواد مخدر با یک دستگاه پژو 405 از شهرستان داراب به فسا را دارند، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: پس از هماهنگی قضائی و برنامه ریزی دقیق، محل مورد نظر به طور نا محسوس تحت کنترل و مراقبت ماموران قرار گرفت که با شگردهای خاص پلیسی خودرو توقیف و در بازرسی از آن 99 کیلو و 300 گرم تریاک کشف شد.
رئیس پلیس شهرستان داراب خاطر نشان کرد: در عملیاتی دیگر نیز ماموران موفق شدند یک دستگاه خودروی پراید در محور بندرعباس به داراب را توقیف و ضمن دستگیری راننده، در بازرسی از آن 58 کیلو و 300 گرم تریاک کشف کنند.
ضربت در پایان ضمن تاکید بر برخورد قاطع پلیس با عناصر توزیع مواد مخدر، از شهروندان خواست هر گونه اخبار و اطلاعات در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 320558
  • نجات معجزه آسای کودک عراقی توسط تیم پزشکی هلال احمر مستقر در کربلا + فیلم

اخبار تاپ حوادث