دستگیری مرد کلاهبردار در کردکوی

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ مسعود فروزان نیا، جانشین رئیس پلیس Police استان گلستان گفت: در پی شکایات واصله از اهالی یکی از روستاهای شهرستان کردکوی مبنی بر اینکه شخصی با ایجاد موسسه مالی اقدام به جمع آوری سرمایه ساکنان روستا کرده و از بازپرداخت آن به صاحبان مال سر باز زده است، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
این مقام انتظامی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و شناسایی شاکیان و تشکیل پرونده و انجام اقدامات پلیسی سرانجام محل سکونت فرد کلاهبردار شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی طی یک عملیات دستگیر شد.
فروزان نیا ادامه داد: با برآوردهای انجام شده مشخص شد این موسسه مالی مبلغ 3 میلیارد ریال بدهکاری مالی بوجود آورده است.
وی افزود: متهم به اتهام اخلال در نظام اقتصادی با قرار وثیقه سه میلیارد ریالی روانه زندان Prison شده است که تحقیقات تکمیلی در این خصوص همچنان ادامه دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 320493
  • فیلم از راز رستورانی شدن سیب زمینی سرخ شده

اخبار تاپ حوادث