سرپرست سابق شهردار رشت از نامه ای که برای خودش نوشت گفت + فیلم مصاحبه
رکنا: سرپرست سابق شهردار رشت درباره نوشتن نامه برای خودش در گفتگو با صدا و سیما توضیح داد.
سرپرست سابق شهرداری رشت طی نامه ای عجیب به خود با استفاده از دو پست حقوقی خودش منزل مسکونی در رشت را در اختیار خود قرار داد.
در این نامه که شهریور ماه از سوی معاونت حمل و نقل و زیربنایی شهرداری رشت خطاب به سرپرست شهرداری نوشته شده است فرد تقاضا کننده(جمشیدپور) واگذاری منزل مسکونی متعلق به یکی از شهرداری های مناطق را درخواست کرده است.
خود این سرپرست هم طی پارافی خطاب به معاونین شهرداری خواستار اقدام در این رابطه شده است. یعنی در اسرع وقت هم برای خودش نامه نوشته است و هم دستورات لازم را برای پیگیری آن مبذول داشته است.
شهردار سابق رشت در بخشی از این گفتگو گفت که نامه بر اساس قانون نوشته شده است و کسانی که به دنبال خراب کردن افراد هستند این نامه را انتشار داده اند. اظهارات کامل وی را در ویدئو بشنوید. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.