تبلیغات

به گزارش گروه جنایی رکنا، رسیدگی به این پرونده از سال 72 به دنبال درگیری خونین در یکی از زندان Prison های تهران آغاز شد. بررسی ها نشان می داد درگیری دو هم بندی در زندان به خون کشیده شده و علیرضا جان سپرده است. به این ترتیب عامل جنایت Crime به نام پرویز تحت بازجویی قرار گرفت.

وی گفت: من به خاطر ناتوانی در پرداخت دیه دوسالی بود که در زندان بودم. علیرضا به من قول داده بود کمکم کند تا بتوانم زودتر از زندان آزاد شود. من هم 70 هزار تومان پول نقد و چهار انگشتر گرانبهایی را که داشتم به او دادم و منتظر شدم تا کاری برای آزادی Freedom ام انجام دهد. چندین ماه از این ماجرا گذشت .علیرضا اما بی اعتنا به قولی که به من داده بود هر بار که پیگیر ماجرا می شدم بهانه ای می آورد. رابطه دوستانه ما به هم خورده بود و علیرضا هر بار که با من روبه رو می شد مرا مسخره می کرد. به همین خاطر کینه او را به دل گرفته و به فکر تلافی بودم.

وی در تشریح جزییات جنایت گفت: علیرضا به مرخصی از زندان رفته بود. امیدوارم بودم وقتی بگشت خبر خوشی برایم داشته باشد. اما وقتی به زندان برگشت متوجه شدم انگشترهای گرانبها را هم فروخته است. چند بار خواستم با او صحبت کنم اما حاضر به صحبت نبود. آخرین باریک شب به سراغم آمد و از من سنگ فندک خواست. من که عصبانی بودم فحاشی کردم که با هم درگیر شدیم. چون در زندان آرایشگری می کردم با قیچی ضربه ای به او زدم.وقتی علیرضا روی زمین افتاد قصد داشتم خودکشی کنم که هم بندانم مانع شدند.

به دنبال اعتراف های پرویز و بازسازی صحنه جرم Crime وی بیست و هشتم تیرماه سال 73 در شعبه 145 دادگاه جنایی وقت پای میز محاکمه ایستاد و به قصاص محکوم شد. وی در دادگاه گفت: از این وضعیت خسته شده بودم. پولی برای پرداخت دیه و رهایی از زندان نداشتم وعلیرضا با حرف هایش مرا تحقیر می کرد. به همین خاطر او را کشتم. می خواستم خودم را هم از این زندگی خلاص کنم اما نشد.

حکم قصاص پرویز در دیوان عالی کشور مهر تایید خورده اما به مرحله اجرا نرسیده بود که وی دوازدهم آذر ماه سال 84 در سن 78 سالگی در زندان به خاطر سکته قلبی جان سپرد. با مرگ این محکوم پرونده مفتوحه باقی ماند و اولیای دم درخواست دیه را مطرح کردند. چون تلاش برای یافتن خانواده پرویز بی نتیجه ماند، اموالی از وی کشف نشد و پلیس Police نیز نتوانست عاقله وی را شناسایی کند اولیای دم با گذشت 24 سال از این ماجرا در دادگاه کیفری یک استان تهران حاضر شدند و درخواست کردند تا دیه قربانی از صندوق بیت المال به آنها پرداخت شود.

جلسه دادگاه رسیدگی به این درخواست قرار است به زودی برگزار شود تا قضات دادگاه درباره درخواست اولیای دم تصمیم گیری کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 312917
  • دستور پخت قرمه سبزی مجلسی لذیذ + فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات