کمپانی: نگرانم؛ فرصت های زیادی را از دست می دهیم

کمپانی: نگرانم، موقعیت های زیادی از دست می دهیم

بایرن مونیخ

کمپانی درباره این مسابقه گفت: «الفرسبرگ حریف دشواری بود و تصور می کنم آنها در این ورزشگاه برابر تیم های بزرگ نیز امتیازات زیادی کسب کنند. ما هم فرصت های مناسبی داشتیم و می توانستیم تعداد گل های بیشتری به ثمر برسانیم. با این حال، از پیروزی و کسب سه امتیاز رضایت داریم.

در چند دیدار اخیر، از دست رفتن فرصت های مهم بارها تکرار شده و این موضوع من را نگران می کند. برابر شالکه و بودو گلیمت، کاملا بر بازی مسلط بودیم و بلافاصله پس از از دست دادن توپ، پرس بسیار خوبی انجام می دادیم؛ اما امروز در این زمینه عملکرد مطلوبی نداشتیم و به اندازه لازم درگیر این بخش از بازی نبودیم.

البته باید نقش حریف را هم در نظر گرفت. آنها با شجاعت بازی کردند و هنگام مالکیت توپ عملکرد قابل قبولی داشتند. اگر پرس مناسبی انجام ندهید، شرایط برایتان دشوار خواهد شد. با وجود این، پیروز شدن در مسابقه ای که هنوز در بهترین شرایط آمادگی قرار ندارید، نکته مثبتی است و نشان می دهد تیم از کیفیت لازم برخوردار است.»

منطق پشت تغییرات ترکیب بایرن

سرمربی بایرن درباره تغییرات گسترده در ترکیب تیم و دلایل این تصمیم اظهار کرد: «این تصمیم بر پایه منطق مشخصی گرفته شد. گاهی احساس درونی مربی نیز در چنین انتخاب هایی تاثیر دارد. در مجموع، باید به بازیکنان فرصت حضور در میدان و دقایق بازی بدهیم تا در زمان مورد نیاز از آمادگی لازم برخوردار باشند.

2536881

اگر بازیکنان تمام فصل روی نیمکت بمانند و بعد ناگهان به آنها نیاز پیدا کنیم، دیگر زمان زیادی از دست رفته است. این بخشی از فوتبال است. مهم این است که تغییرات ترکیب بر اساس استدلال انجام شود، نه اینکه صرفا بخواهیم به بازیکنان فرصت رایگان بدهیم.»

بایرن هنوز به بالاترین سطح نرسیده است

کمپانی درباره فاصله تیمش با بهترین فرم ممکن گفت: «نیمه اول این دیدار نشان داد که هنوز وظایفی برای انجام دادن داریم. نباید فراموش کنیم که بازیکنان استراحت طولانی نداشتند. آنها پس از بازگشت، در سوپرجام برابر دورتموند پیروز شدند و سپس مقابل اشتوتگارت و بودو گلیمت نیز به برتری رسیدند. این شرایط باید در ارزیابی عملکردشان لحاظ شود.

قبول دارم که می توانستیم در نیمه نخست نمایش بهتری داشته باشیم و خودمان نیز از این مسئله آگاه هستیم. در طول فصل، چنین مقاطعی پیش می آید و وظیفه ما این است که به آنها واکنش مناسبی نشان دهیم.

ما کم کاری نکردیم، اما نمایشمان کاملا فعال هم نبود؛ به شکلی که باید هنگام مالکیت توپ و در زمان دفاع، تمرکز صددرصدی می داشتیم. مسئله اصلی این است که چگونه می توان چنین سطحی از عملکرد را در طول یک فصل حفظ کرد. در این شرایط، تغییرات ترکیب یا همان رقابتی که من از آن صحبت می کنم، اهمیت پیدا می کند. باید به مسیرمان ادامه دهیم.»

آزادی عمل اولیسه در نقش شماره ۱۰

سرمربی بایرن در مورد عملکرد مایکل اولیسه

اما زمانی که توپ در اختیار ماست، آزادی عمل زیادی به مایکل می دهم. او می تواند از هر دو جایگاه برای ایجاد تهدید استفاده کند و این ویژگی برای تیم اهمیت زیادی دارد.»

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1248792
  • رادان: بیرانوند سرباز است و باید بین ملوان و فجر سپاسی یکی را انتخاب کند