آلگری: توقعاتم از دی بروینه بیشتر بود؛ انتقاد صریح از ستاره بلژیکی

آلگری: توقعاتم از دی بروینه بیشتر بود

ناپولی

آلگری درباره این مسابقه گفت: «بازی فردا فرصت مناسبی برای ثبت نخستین پیروزی خانگی فصل است. هنوز در خانه به برد نرسیده ایم و شرایط کنونی برای همه روشن است. می دانیم که سه شکست متوالی داشته ایم، اما می توانیم برابر بولونیا به سه امتیاز برسیم. این تیم مقابل ساسولو نتیجه خوبی گرفت، از کادر فنی مناسبی بهره می برد و از نظر فنی قدرتمند است. با این حال، مسابقه فردا برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد.»

2536294

غیبت چند بازیکن ناپولی مقابل بولونیا

فرانک زامبو آنگیسا

نوآ لانگ به دنبال اتفاقات انضباطی در تمرینات، مسابقه ناپولی برابر آرسنال در میانه هفته را از دست داد. سرمربی ناپولی درباره این موضوع گفت: «آن مسئله دیگر تمام شده و لانگ نیز عذرخواهی کرده است. در بخش هجومی بازیکنان متعددی مانند نرس، لانگ، دی بروینه، ورگارا، لوکا، هویلوند و پولیتانو داریم و درباره نفرات اصلی مسابقه فردا تصمیم می گیریم.»

راه بازگشت ناپولی به پیروزی

آلگری در پاسخ به این پرسش که ناپولی برای پایان دادن به روند ناکامی هایش به چه چیزی نیاز دارد، گفت: «پاسخ ساده است؛ فقط یک راه وجود دارد و تغییر این شرایط بر عهده خود ماست، زیرا هیچ کس چیزی به ما هدیه نمی دهد. باید آرامش و مسئولیت پذیری داشته باشیم. نتیجه از همه چیز مهم تر است، چون می تواند روحیه کل تیم را تغییر دهد. ما برابر تیم های قدرتمندی مانند کومو، اینتر که از نظر من بهترین تیم لیگ است، و آرسنال بازی کرده ایم، اما اگر در دفاع و حمله عملکرد کافی نداشته باشیم، یعنی بخش هایی از کار ما ایراد دارد. باید این نقاط ضعف را فردا برطرف کنیم تا به پیروزی برسیم.»

جیووانی دی لورنزو پس از شکست برابر آرسنال گفته بود بازیکنان ناپولی هنوز متوجه نشده اند مشکل اصلی تیم چیست. آلگری در واکنش به این صحبت ها عنوان کرد: «دی لورنزو کاپیتان تیم و بازیکنی بسیار مسئولیت پذیر است، اما همه ما در دوران حرفه ای خود چنین شرایطی را تجربه کرده ایم. مهم این است که با شجاعت با این موقعیت روبه رو شویم. اگر در ۳۰ ژوئن شرایط خوبی داشته باشید، در ۳۰ دسامبر و ۳۰ ژوئن سال بعد نیز وضعیت مناسبی خواهید داشت. گاهی غیبت بازیکنان یا دور شدن برخی نفرات از فرم مطلوب روی عملکرد تیم اثر می گذارد.»

2536295

او افزود: «مانند همیشه، مسابقات را بررسی کردیم. برابر آرسنال از لحاظ فنی نمایش خوبی داشتیم، اما در مرحله بازیسازی می توانستیم بهتر باشیم. توپ را چند بار به سادگی از دست دادیم و در موقعیت های گلزنی نیز تصمیم های درستی نگرفتیم.»

انتقاد آلگری از عملکرد دی بروینه

کوین دی بروینه

آلگری در پایان تاکید کرد: «نتایج می توانند نگاه ها و ارزیابی ها را تغییر دهند، اما شکل گیری کامل این تیم به زمان بیشتری نیاز دارد. من همچنان بسیار خوش بین هستم. دشوارترین مسابقات ما فردا و سپس در فلورانس برگزار می شوند و بعد از تعطیلات فیفا، از نظر بدنی نیز پیشرفت بیشتری خواهیم کرد.»

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1248776
  • فرار 70 معتاد متجاهر از مرکز ترک اعتیاد در مشهد / 5 نفر بازداشت شدند