جنگ کارتال و گاسپرینی؛ گرین وود: من ۲۴ سال دارم و آماده رقابت هستم

جنگ کارتال و گاسپرینی: من گرین وود، 24 سال دارم

دیدار فنرباغچه و آ اس رم در استانبول، پیش از آغاز رسمی مسابقه نیز تحت تاثیر یک ماجرای جنجالی قرار گرفته است. گرین وود در تابستان، گزینه اصلی و خرید ایده آل جان پیرو گاسپرینی برای رم بود. سرمربی تازه وارد جالوروسی حتی شخصا با این بازیکن تماس گرفت و برنامه های فنی خود را برای او توضیح داد؛ اقدامی که رضایت این بازیکن 24 ساله را به همراه داشت. با این حال، محدودیت های اقتصادی رم و نگرانی از مجازات های مربوط به قوانین فیرپلی مالی یوفا، روند انتقال را طولانی کرد و در نهایت فرصت را در اختیار فنرباغچه گذاشت.

باشگاه ترکیه ای با ارائه پیشنهادی قابل توجه و تعیین دستمزد سالانه حدود 10 میلیون یورو، موفق شد گرین وود را با قراردادی چهار ساله و به ارزش 39 میلیون یورو از المپیک مارسی جذب کند.

2494993

گاسپرینی اخیرا با ابراز تاسف درباره این انتقال ناموفق گفت: «تصور می کردم پاداش صعود به لیگ قهرمانان می تواند مشکلات مالی ما را برطرف کند، اما هنگام تلاش برای جذب گرین وود و سامرویل متوجه شدم منابع لازم را در اختیار نداریم. این تابستان از نظر روحی برای من بسیار دشوار بود، زیرا ناچار شدیم از بازیکنانی صرف نظر کنیم که با علاقه فراوان خواهان پیوستن به رم بودند.»

رسانه های ایتالیا نوشته اند که گرین وود با انتقال به رم موافقت کرده بود، اما پدر و مدیر برنامه های او پس از دریافت پیشنهاد قابل توجه فنرباغچه، مذاکرات با باشگاه ایتالیایی را متوقف کردند.

2439333

درخشش گرین وود در فنرباغچه

گرین وود پس از سپری کردن برنامه تمرینی بدنسازی زیر نظر اسماعیل کارتال، خیلی سریع به مهره برجسته تیم زرد و لاجوردی تبدیل شد. او در 10 بازی نخست فصل در همه رقابت ها، چهار گل به ثمر رسانده و دو پاس گل ارسال کرده است.

با توجه به آسیب دیدگی مارکو آسنسیو و در دسترس نبودن روملو لوکاکو، رسانه های ترکیه معتقدند کارتال قصد دارد گرین وود را در نقش شماره 10 و بازیکن آزاد پشت سر مهاجم به میدان بفرستد. به این ترتیب، بازیکنی که قرار بود پیراهن رم را بر تن کند، ممکن است امشب برابر تیم گاسپرینی قرار بگیرد و نقش تعیین کننده ای در سرنوشت این مسابقه داشته باشد.

این مسابقه پس از سال ها غیبت هر دو تیم در لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود؛ رم بعد از هفت سال به این رقابت ها برگشته و فنرباغچه نیز پس از 18 سال بار دیگر در معتبرترین تورنمنت باشگاهی قاره حضور پیدا کرده است.

2483206

رسانه های ایتالیایی مسابقه امشب را فرصتی برای تسویه حساب گرگ ها با بازیکنی دانسته اند که در نهایت پیشنهاد مالی را به ادامه مسیر فوتبالی در رم ترجیح داد. در مقابل، هواداران فنرباغچه امیدوارند خرید بزرگ تابستانی آنها با درخشش برابر رم، حسرت گاسپرینی را بیش از گذشته کند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1247650
  • صفر تا صد اثر مونالیزا با هوش مصنوعی + فیلم